Svampar

Nu är det höst och hösten betyder blött och kallt. Men hösten är också en riktigt fin årstid, då kan man hitta massa roliga svampar, se hur vackra träden blir med dess orange och gulfärgade klädsel. Sen dessa vackra frostiga morgnar och dis över ängar och vägar.
 
Jag gillar hösten just pga de mysiga kvällarna inomhus med tända ljus, alla gosiga ytterkläder man får snosa sig i, alla härliga färger i naturen och dessa mängder av varma koppar med goda drycker. Hösten har ju sin lilla charm. 
 
 


Alla jag känner tänker på svampar när det är höst.. Haha. Jag har aldrig plockat svamp i skogen, eller letat efter det. Jag är sådan där typisk "trampar säkert ner dem utan att veta om det" person. Ända svamp jag oftast ser, är just: flugsvamp...! Hahhaa.
Mysiga bilder dock!! :D
Krypa på knäna i skogsbrynet för fina bilder <3

Svar: Haha jag plockar inte heller svamp, men gillar att finula på dom och fota dom :P Jag är också mer en sådan som stampar på dom och ser vad som händer samt kanske pillar lite med en pinne för att se hur de ser ur där inuti, haha :P

Tack ska du ha :D Ja det är sant, allt för fina och bra bilder ;P Ha en fantastisk helg <3
Jenni Lenita

du har fångat den vackra höstkänslan mycket fint. hösten är vacker och mysig men jag tycker inte riktigt att det är dags ännu...

Svar: Tack så hjärtligt mycket :D Vad glad jag blev <3
Jag håller med, jag skulle så gärna ha sommaren lite längre. Jag är mer sommar människa och gillar inte kyla så mycket faktiskt.

Önskar dig en fantastisk helg <3
Jenni Lenita

Å jag fick en så fin höstkänsla av dina foton. Jättevackra!

Svar: Men ja :D Vad härligt, det glädjer mig massor, tack så jätte mycket :) Ha en fantastisk helg <3
Jenni Lenita