Med mobil & med systemkamera

 
Igår gick jag ut sent och det hade blivit rätt så mörkt redan. Min tanke var att komma ut och se norrsken men det sket sig, jag är så himla förkyld och så fick jag så ont i magen att jag vände hem efter ett tag.
 
Men den här bilden hann jag ta med mobilen och tyckte att den blev rätt häftig, jag fotade den inne i bilen genom bakrutan och genom toningen.
 
 
Den här bilden fotade jag på samma plats men med min systemkamera. Färgerna är rätt på denna bilden som det såg ut i verligheten. Det var riktigt fint och mysigt. Dock tycker jag att det är läskigt att vara ute i helt svart natur ensam dessutom. Man ser inte vart man trampar och om man möter något/ någon.
 
När jag har blivit friskare ska jag göra ett nytt försök, att vara sjuk är ingen höjdare att tossa runt utomhus. För mig vart det super jobbigt så jag valde att åka hem igen efter någon timme. Usch, orkar inte vara sjuk något mer. En hel vecka har typ gått åt skogen.


Krya fort nu!!

Svar: Ja men tack ska du ha, det ska jag se till att jag gör :) <3
Jenni Lenita

Det är kul och kolla skillnaden mellan mobilen och kameran alltså. Det är en kul skillnad, och ibland inte jättestor. Men, här syns det ändå en liten skillnad, vilket i sig är rätt kul! :D

Svar: Ja det är sant. Ibland kan man se skärpe skillnaden och ibland kan färger skilja. I just dessa bilder har jag ju nu fotat den första genom toningen inifrån bilen och den andra stod jag utanför och fotade med systemkamera 🤗
Jenni Lenita