Rökpellets & en promenad

 
Jag har inte hunnit prova mina rökpellets som jag har fått hem för flera veckor sedan. Men idag tog jag med dom när vi var på en promenad på en rastplats som sedan ledde in mot skogen. Min son ville vara min modell för mig. Vi tog inga super seriösa bilder, utan vi bara provade hur rökpelletsen fungerade osv.
 
Sen gick vi omkring och tittade på paddor, små grodor och fluglarver i vattnet. Vi såg lite flugor och humlor också. Inga trollsländor dock, men de är nog inte alls förtjusta i denna kalla klimatet vi har just nu. Men fotade en fluga som så snällt lät mig fota den och när jag var klar så flög den iväg.

 
Den ser ju smått ful ut och lite skrämmande, usch. Men sådant här fascinerar mig, allt det där smått som ögan inte kan se, men min macro kan. Ibland hittar man riktigt spännande grejer, haha.
 
Nu har vi ätit och vi ska strax igen åka iväg till ett annat ställe och självklart ska kameran med. Solen skiner och vi har 10 plusgrader, rena rama underbart!

Kommentarer:

1 Agnes:

skriven

Vad häftigt! Har funderat på att köpa rökpellets men har undrat hur bra de är. Vad tyckte du om dem? :)

Svar: Tack ska du ha 😃
Jag köpte mina på partyhallen.se och de är riktigt bra, dock brinner de väldigt fort (på 1 minut typ). Men färgen är riktigt stark och röken luktar knappt något. Helt okej grejer faktiskt. Förväntade inte mig något värsta effekten då de var så billiga 😃
Jenni Lenita

2 Iza Palm:

skriven

Åh, ser fram emot att köpa egna och testa ute i skogen sen :D Ser ut som det kan bli riktigt awesome. Och vilken söt son du har <3 Bra modell!!

Svar: Tack så mycket 😍 Han är duktig, han brukar gilla stå framför kameran och även komma på en massa coola idéer på hur jag kan fota honom 😆
Det blir riktigt bra rök från dom, fin färg och kraftig rök. Men de håller ca 1 minut så man får vara snabb 😂
Jenni Lenita

3 Mirre - Sweetwords:

skriven

Så fina bilder och läcker macrobild på flugan

Svar: Tack ska du ha 😄
Jenni Lenita

4 Sanna:

skriven

Åh, häftigt med röken! var kan man få tag på sånt? 😃

Svar: Jag beställde mina från partyhallen.se 😄 Så himla kul!
Jenni Lenita

Kommentera här: