Gräddig glass på pinne!

 
Oj oj oj för denna härliga gräddklass på bara 4 ingredienser. Och såklart sockerfritt och låga kolhydrater. Jag använde mig av denna glasssform från Lagerhaus.
 
Ca 7-8 glasspinnar
 
  • 1 dl vispgrädde
  • 2 dl grekisk yoghurt (från lidl)
  • 3-4 tsk sukrin melis
  • ½ dl frysta eller färska hallon
Vispa grädde, yoghurt och sukrin melis till en krämig smet. Vänd sedan om hallon i smeten med en slickepott. Fyll glassformar och låt stå i frysen ca 2½-3½ timmar (beror på hur stora formar man har). Klart!
 
 
TIPS!
Du kan byta ut hallonen till valfria andra bär eller frukter. Kanske tillsätta lakritspulver?
 






Men så gott =D

Svar: Supergott, enkelt och nyttigare 😋
Jenni Lenita