Coca Cola Zero

 
Jag dricker coca cola zero lite då och då.. eller bara till helgen 1 gång i månaden och 1 eller 2 burkar. Jag har inte druckit vanlig läsk på över 3 år och jag saknar det inte. Jag dricker vanligtvis vanligt vatten eller bubbelvatten som jag har gjort hemma med sodastream maskinen. Det är ändå min favorit, hemmagjord naturellt bubbelvatten 👌 

Men coca cola zero är ju inte LCHF.. jag vet det. Men jag brukar "festa" till det med typ 2 burkar 1 gång i månaden. Sen är jag fullt medveten att aspartam inte heller är så jäkla nyttigt för kroppen osv 😉 Det som jag också har märkt med coca cola zero är att av det så blir jag inte alls sötsugen.. konstigt men en burk brukar ha motsatt effekt på mig och händer också att jag inte orkar dricka upp hela burken heller. 
 
Vad dricker ni helst?
Och vad tycker ni om cocoa cola zero och att den innehåller aspartam?

Kommentarer:

1 Mirre:

skriven

Vi dricker bara ramlösa här hemma, =D

Svar: Okej 😊 Det är ju inte heller helt naturligt men betydligt bättre val än cocoa cola zero 😋 Vilken av ramlösa smakerna är din favorit?
Jenni Lenita

2 Mirre - Sweetwords:

skriven

Den som heter lingon är min favorit =D

Svar: Åh den har jag inte provat, den måste jag testa 😊 Ha en toppen fredag 💕
Jenni Lenita

3 Ljuva Julia:

skriven

Helst dricker jag fasen öl tror jag. INTE LCHF, hahaha >.< Men till maten och vardags dricker jag vatten ^^

Svar: Haha 😄 Om jag kunde skulle jag nog också dricka öl, men får IBS mage av det 😌
Jenni Lenita

4 Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm:

skriven

Jag dricker oftast vanligt kranvatten, tycker det är gott! :) Sen dricker jag ganska mycket te eller kaffe. Till finare middagar blir det oftast vin eller öl.

Svar: Det är ju allra bäst med kranvatten egentligen 😊 Samma här, dricker utöver vatten rätt så mycket kaffe och te under dagen. Vin blir det här också, dock ytterst sällan, typ ett par gånger i månaden 😋 Dricker så sällan alkohol drycker, men vin är gott som sällskapsdryck emellanåt.
Jenni Lenita

5 Iza Palm:

skriven

Jag hatar ju bubbelvatten. Sååå vidrigt. Finns dock vissa dagar där jag kan gå med på att dricka en Loka Crush, men det är inte ofta. Just nu är det en del energidricka som dricks, inte lika mkt läsk. Men hallonsoda är ju rätt finemang ändå. Fanta har det blivit mer av också sen jag träffade Albin. Samma sak att det kanske är mer festis, eller mer som köps om det är bio, bilresa etc. Tanken är ju att dra ner på dessa saker rätt mycket för att det blir FÖR mycket av det..

Jag gillar cocacola zero, men dricker det inte så mkt längre xD

Svar: Haha ja alla gillar inte det här med naturell bubbelvatten 😂 Jag såg en intressant film på svt igår https://www.svtplay.se/video/6614800/sockerfilmen/sockerfilmen-avsnitt-1 fick mig att bara tänka om än en gång det här med socker. Kolla den, den är verkligen intressant 😊
Ha det gott
Jenni Lenita

Kommentera här: