Enkla & supergoda LCHF ostfrallor

Dessa LCHF ostfrallor är fasiken de lättaste, snabbaste och godaste ostfrallor jag ätit! Det bästa är att det är glutenfritt och sockerfritt. Så slipper man den där uppsvällda magen och dessa är så jäkla mättande, jösses!
 
Så klart ska ni ha receptet på dessa, de är ju guld i mun! Och de tar betydligt mycket snabbare att göra än scones.. och hundra gånger godare och saftigare 😉
 

Ingredienser till 2 frallor
  • 2 st ägg
  • 3 msk pofiber
  • 1 msk mandelmjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • Nypa salt
  • 2 dl rivenost + lite på toppen av brödet
  • 1 msk fiberhusk
Sätt ugnen på 200 grader. Blanda alla ingredienser i en bunke och låt svälla i ca 5 minuter. Blöt händerna och dela degen i två. Rulla två bollar på bakplåtspapper som du sedan plattar till ca 1-2 cm tjocka rundlar. Toppa med riven ost och grädda i mitten av ugnen 10-15 minuter. Om man vill kan man också lämna dom runda bollar men då är det svårare att den rivna osten stannar kvar på toppen av brödet. Låt sedan svalna en del innan du delar dom på mitten.. kan ätas hela också 😉

Tips! Om man vill kan man krydda degen med persilja eller någon annan härlig krydda man gillar innan man gräddar dom i ugnen.

Lycka till ♥

 
 






va gott!! blev nu hungrig =)

Svar: Underbart goda 😋 Haha, härligt 😂 Ha en super fin dag 💕
Jenni Lenita

Mums så gott och ja mättande =D

Svar: Åh har du provat dom här? 😋 De är verkligen så goda.
Jenni Lenita

Jag brukar också göra frallor med det här receptet fast då är det med creme fraiche också. Supergott och superenkelt!

Svar: Åh det är säkerligen gott med creme fraiche, måste testa någon gång. Tack för tipset 😋
Jenni Lenita

Åh så gott!

Svar: Så himla gott 😋
Jenni Lenita