Sommar & sol

Äntligen! Första soliga och varma dagen på snart två veckor! Vi har haft kallt, regn och mulet så länge. Känns som att man bara vill ta på solen, känna lätta vinden genom håret och välkomna alla små kryp.
 
Sommar. Jag älskar sommar! Det spelar ingen roll om det är dag eller natt, sommaren är underbar på alla sätt och vis. Spelar ingen roll om det finns mygg och andra kryp, sommaren är så underbar på alla sätt och vis.
 
Dessa bilder tog jag på våran bakgård, hittade en liten bagge också.. som var riktigt svår att fota då den vände nyllet åt andra håller när jag precis fick fokus på den, lilla rackaren!
 
 
Planen var att hinna åka till pohjan stadion i finland och springa av sig lite på banan. Vet inte om grindarna är öppna än om man skulle ha varit dit så här på kvällen i stället. Det är riktigt skönt att vara ute på promenad/ springa eller träna på kvällen, man är efter det oftast riktigt trött och mör. Men får se om jag hinner dit något mer idag..


Underbart =D

Älskar första bilden! :D

Svar: Åh tack :D Den är också min favorit :)
Jenni Lenita

Lyxigt med sol. Här är det mulet och typ storm. Regnet hänger i luften hela tiden. Sådär roligt faktiskt. Har nu varit så hela veckan lång och kommer nog vara så ett tag fram över :( Jag vill ju ut med kameran. Men så länge får jag kolla på dina sommarbilder <3

Svar: Tråkigt, men jag hoppas att det väder snart så du kan komma ut med kameran och fota. Fast det är ju något vackert med att fota oväder också ;) Jag har en regnskydd till min kamera, du kanske borde skaffa dig en sådan så du kan fota all slags väder, du kan hitta billigt på kamda.se.
Jenni Lenita

Solsken! Hoppas ni får det lika fint idag! Verkar, som det enligt telefonen redan är 20 grader varmt ute :D

Svar: Åh vi har +21 här och det är sååå underbart :D Ska sola och bli lite brun och min psoriasis tycker om solen så jag hoppas att bli lite bättre :D
Jenni Lenita

Håller tummarna för det ! Och håller med, den första bilden är superhärlig !