Gårkvällens drama landskap

Igår kväll hade vi dystert väder med regn men vad gör det när molnen är så dramatiska och vackra. Jag njöt ändå av vädret även om det öste ner lite regnskurer. Det var lite uppfriskande ändå. Här är några bilder jag tog med telefonen i panorama.
 
 
Jag gillar de två sista bilderna, de dramatiska molnen alltså 😍 

Som ni ser så har mina senaste inlägg handlat mer om natur och landskap, det är så himla skönt att inte bara lägga ut macro, att jag verkigen tagit mig ut och fota mer vyer, så skönt. 
 
Önskar er en fantastisk dag 💕

Månadens fotoutmaning

Månadend fotoutmaning inne hos Amanda och denna gång handlar det om reflektion. Denna bild fotograferade jag i går kväll och tyckte att den passade bra in på fotoutmaningen.
 
 
Jag har aldrig sett en regnbåge med så starka färger och en så stark reflektion på vatten av en regnbåge. Aldrig någonsin har en regnbåge fått mig så glad och skuttig av glädje när jag skådade denna.

Fortsättning följer..

Bildbomb från igår, när jag och dottern var ut och fotade. Hade lite egentid ihop. Det händer så sällan att bara hon och jag umgås på tumanhand pga att jag har alltid ansvaret över alla barnen. Så nu hade vi chansen och den tog vi vara på ♥ Vi har alltid så himla kul, vi skrattar och skämtar, skojar och töntar oss 😂
 
So here we go!
 
 
Åh gud det finns fler, men för denna gång ska jag inte lägga ut mer än så här, blir bara jobbigt inlägg då. 
 
Det häftiga med vädret igår kväll var att det regnade och var sol mellan varven. Himlen kunde vara dramatisk och andra stunden var den skarp med konturerade moln. Även om vädret var vad den var så hade vi roligt och för att skydda kameran så hade jag min jacka över mig och fotade 😂 Det var många som undrade vad jag höll på med, men äsh, skiter väl jag i om jag såg knasig ut, vi bara skrattade åt det.
 
Ha en fantastisk dag allihopa ♥