Så är det..

 
Okej, jag fick besöka akuten alltså i går kväll då hela benet svällde upp ytterligare. Hade ingen vrist kvar och foten var helt rak baktill. Fick knappt på mig skon, fick vålda på mig den. 
 
Väl på akuten fick vi vänta några timmar, fick träffa två sköterskor och två läkare vid olika tillfällen. Men det var inte borelia som läkaren här misstänkte. Den sista läkaren jag träffade på akuten sa att ta fyra antihistamin tabletter om dagen, två på morgonen och två på dagen, istället för en om dagen. Han sa att pga att jag hade fått en så stor allergisk reaktion så är det bättre att ta större dos så det inte eskalerar sig.

 
Så imorse när jag vaknade så hade svullnaden lagt sig rätt mycket. Nu kan jag gå lite bättre och smärtan är inte lika mycket som igår. Så med andra ord var det inte alls förgäves att köra så långt till akuten. Jag tror att jag blir återställd rätt snart. Och nu vet jag att jag måste äta antihistamin tabletter varje gång jag blir biten och det börjar svullna eller göra ont i bettet. I värsta fall ta adrealinspruta om jag fåt svårt att andas.. så jag är fortfarande riktigt allergisk mot bin, broms, spindlar, knott och myggbett osv. Kommer ju inte få så här av varje stick eller bett om jag har tur.
 
Men jag överlever, det kan bara vara riktigt besvärligt när detta händer, men så är det... livet, ni vet.
Hoppas ni har det gott och att ni har haft fantastiska sommardagar ♥

Kommentarer:

1 Mirre Sweetwords:

skriven

Så fin bild på insekten och blomman, samt skönt att få det kollat då, och bra att du vet hur du ska hantera det

Svar: Tack ska du ha :)
Jenni Lenita

Kommentera här: