När ätbart är vackert & ljuset inspirerar

 
Igår bakade jag socker och glutenfri cheesecake vilket ska fikas idag då det vankas födelsedags firande här hemma hos oss. Igår gjorde jag även en socker och glutenfri smörgåstårta som nu på morgonen ska dekoreras med grönsaker och gravad lax. 
 
Ser ni hur vackra björnbären är 😍 De är lite isiga och den vackra fönsterljuset reflekterar så himla mysigt på dom. Ibland är det bara så otroligt vackert med mat, speciellt med bär, de är alltid vackra.
 
Jag stannar upp rätt ofta nuförtiden och kollar nog på detaljer. Det kan vara allt från saker till ätbart. Ljus av olika typer har fångat mitt uppmärksamhet de senaste veckorna. Vad är det som händer med mig?
 
Jag har även drömt om det där landstället oftaste som jag hela mitt liv drömt om att ha. Det där enkla, lantliga och sinnesroande platsen som ger mig bara och bara lugn och frid i min själ. Jag önskar att jag hittar den platsen någon gång.. som jag sedan kan kalla mitt riktiga hem 💚

Kommentarer:

1 Hanna Karlsson:

skriven

Det är så fint med isiga björnbär! Hoppas att du får en bra dag.

Svar: Ja visst är det :D Tack så hemskt mycket. Önskar dig också en härlig dag <3
Jenni Lenita

2 Iza Palm:

skriven

Alltså, det såg så nommigt ut när jag såg den på instagram. Fantastiskt härligt ljus. Underbar bild !! !

Svar: Åh tusen tack fina du 😍 Ja det var precis så jag tänkte när jag såg dom glimma i fönsterljus 😍 Jum jum in i mun, haha 😋
Jenni Lenita

Kommentera här: