En lugnande plats

 
Vad har jag haft för mig? Ja.. inte mycket kan jag tala om. På någon sätt försöker jag hitta lite balans i livet. Mitt inre skriker efter en plats som på denna bild, jag vill på ute på landet. Tänk om man kunde bo nära havet? Höra bruset från vattnet, fåglar och inte höra något annat.. inga bilar, grannar som dunkar musik, utan bara få vara ifred. Jag skulle älska det.
 
Så pga att jag bor nu i tätbebott område ganska nära stan, så söker jag mig till skogs. Jag ofta vill bara åka iväg till öar, skogen och där allt det där stilla lugnet finns. En lugnande plats där bara naturen finns. Jag tror att det är många som drömmer om ett liv på landet, jag är en av dom. Jag önskar att en dag blir den drömmen verklighet..
 
Tills dess.. hoppas jag att jag kan infinna någon typ av balans i mitt liv, även här jag bor just nu.

Kommentarer:

1 Iza:

skriven

Vi (du och jag alltså...!) ska åka till Brändö, lite utanför Luelå, Albin tog mig dit, jättefint. <3 Samt, att måste uppleva Luleå Skärgård lite också! <3

Svar: Jaaaa 😍 Det vill jag så jätte gärna 😍 😘
Jenni Lenita

2 Mirre Sweetwords:

skriven

Så fint där är och så snygg bild den passa verkligen i headern

Svar: Tack så mycket :) Ja visst var det mycket bättre i headern, mjukare färger :)
Jenni Lenita

3 Iza Palm:

skriven

Måste hitta en helg som passar snart (A) haha. Albin åker ner nu på lördag till Linköping, oklart ännu om jag hakar på ner på tisdagen. (Trolitgvis inte), men ändå!

Svar: Ja jag förstår, det är inte lätt att hitta tid. Men jag är ledig 4 helger framöver till så jag hoppas att vi hinner ta någon helg innan :D Om inte så får vi försöka pricka en helg som jag kan vara ledig :P
Jenni Lenita

4 Iza Palm:

skriven

Någon av dessa borde ju funka. Ska dubbelkolla läget :D

Svar: Ja vad härligt 😆 🙏
Jenni Lenita

5 Mia Ohlson:

skriven

Underbar bild 😍

Svar: Åh tusen tack fina du 😍💕
Jenni Lenita

6 Rebecca Adnell:

skriven

Men guuuud så fint!

Svar: Åh tusen tack 😍 Jag måste säga att i verkligheten är det hundra gånger vackrare.
Jenni Lenita

Kommentera här: