Det är så lugnande


Bilden är över finland. Tagen med mobilen över isen/ gränsen mellan finland och sverige. Så kallad våran "strand". Bilden tog jag i lördags när jag och mina tre barn samt grannflickan var på långpromenad i några timmar. Det är så himla lugnande med långpromenader, utan som helst stress eller måsten och speciellt när vädret är helt fantastiskt. 

Vi stannade även påvägen till biblioteket och läste lite böcker och busade. Vi spekulerade berättelserna, tittade på guldiga böcker och fantiserade om sagovärldar där allt var möjligt. Vi tittade även i en rekordbok som handlade om olika rekord som människan genom tiderna slagit.. en del knasiga sådana och en del farliga och spännande rekord. Knasigt, roligt och spännande.

Och så påtal om dagens händeser. Jag har investerat slutgiltiga prylar till mitt skidset, dvs skidkläder. Det blev funktionsbyxa samt jacka för kalla utomhus sportet, speciellt framtaget för längdskidor och löpning. Kanske redan imorgon får jag premiär provåka med mina nya skidor och tillhörande kläder, hoppas på bra väder.

Kommentarer:

1 Mirre - Sweetwords:

skriven

Vad kul med nya skidkläder, hoppas att ni kan ut och åka lite, samt så vackert det var där.

Svar: Riktigt roligt med skidkläderna, känns som att det peppar mer att vilja ta sig ut på banan :P Ja det är riktigt vackert här, mycket snö och ¨knaprig sådan också :D
Jenni Lenita

Kommentera här: