Igår kväll..

Igår kväll fick jag en känsla som jag ville fotografera, det gick ju inte så bra ska jag tala om. Det blåste och det var riktigt svårt att nå med fjärrutlösaren rätt när ryggen var emot och även när räckvidden till kameran var lite för lång. Mellersta sonen fick trycka på kameran när jag sa till, haha 😂 Men ändå så blev det inte bra just för att jag inte ser hur det ser ut.. svårt.
 

Men det gör inget, bättre lycka nästa gång, är det inte så? Jo och klänningen kommer från Wish. Den är helt underbar. Blå nertill och vit spets upptill. Riktigt lång och sval sådan.

I alla fall så har vi mulet idag och vi hoppas på att solen ska dyka upp, vi vill till stranden, sola och bada. Vi har faktiskt inte badat en enda gång i sommar, dels för att det har varit kallt och dels för att just de bra vädren har vi alltid haft annat för oss. Jag känner ångest över att sommaren är snart slut och skolorna börjar om igen. Känns som att jag inte har fått något gjort denna sommar.. igen. Som att jag har kastat hela sommaren på inte ett skit.

Jag skulle vilja fotografera mera.. hitta på någon rolig, kreativ fotografering någonstans innan sommaren är slut. Usch, sådan ångest jag har... orkar inte! Jag tror att jag behöver ta med mig rekvisita och fara ut någonstans för att vara lite kreativ i naturen.. låter som en riktigt bra idé. Det får jag helt enkelt planera in..

Kommentera här: