En bild..

 
I detta inlägg blir det en enda bild. Denna plats är magisk för mig. Här kan jag sitta i timmar, lyssna på suset vattnet sjunger och andas in den friska luften. Utsikten över havet åt andra hållet är tom men ack så vacker. 

Just med denna bild så älskar jag den dramatiska naturen.. alla stenar, himlen och vattnet. Jag älskar dramatisk natur och dramatiska bilder. Det behöver som inte alltid vara "vacker solig dag" för att fota vackra landskap eller natur. Jag är den typen av människa som njuter av alla typer av väder och natur. Jag liksom uppskattar det oavsett. 
 
Tänkte först dämpa ner med färgerna på denna bild, men sedan ångrade jag mig för tyckte att färgerna talade ut mer på bilden. Att dämpa ner färger gör bilden mer neutral och det ville jag inte med denna bild.. den ska poppa ut. Har inte heller lagt till skärpa på bilden.. tyckte den är helt okej som den är.
 
Idag har vi regn och mulet.. men om det klarnar till så far jag ut till skogen för att vandra lite. Rensa känslor, hämta energi och bort från stadens alla stressiga miljöer.
 
Önskar er en underbar söndag ♥

Kommentarer:

1 Mirre Sweetwords:

skriven

Så fin bild

2 Iza Palm:

skriven

Det var himla fint där. Magiskt, verkligen. Skulle gärna åka dit igen <3

Svar: Jag håller med dig <3 Nästa gång åker vi dit igen :D Just den där platsen och kukkolaforsen är otroligt vackra alla årstider.
Jenni Lenita

3 Iza Palm:

skriven

Ja, indeed. :D Himla fint ställe !!

Kommentera här: