4 Läs mer >>
Jag postar väldigt lite svartvita bilder nuförtiden. Varför vet jag inte. Jag älskar ju svartvita bilder, de är så tidlösa på något sätt. Sen tror jag att det handlar också om och ifall bilden passar mer i färg eller färglöst. Dessa två bilder tyckte jag passade både i färg och färglöst.. så i detta inlägg fick de helt enkelt vara färglösa.
 
 
En fiskebåt som jag såg vid en strandkant. Den såg ny-gammal ut. Typ sliten men något modern ändå. Gillade kedjorna som hänger vårdslöst hur som haver.
 
 
Mini vattenfall som jag hittade på kukkolaforsen i finland. Den vart riktigt gullig.. men högljudd! I och för sig så var ju inte själva stora forsen långt ifrån och det lät från den också, men när jag satt här så kunde jag höra hur vattnet forslade ner genom och på stenarna. Vilken melodi alltså ♥
 
Jag har inte lagt till skärpa på bilderna, ville liksom ha dom lite oskarpa och så där naturligt vackra men i svartvitt då. Ibland är inte de skarpaste bilderna dom "bästa" eller "vackraste" osv. Jag kan tycka att bilder med brus eller oskarpa bilder är charmiga. Fast.. jag älskar ju alla typer utav fotografier ändå 😆

I svartvitt eller ...

5 Läs mer >>
Älskar naturen ♥ Bilderna är från en och samma kväll. Älskar hur veckert dimman på första bilden svajar på vattenytan och den härliga himlen som speglar sig på vattnet.
 
Och hur söta är inte ankfamiljen på andra bilden? Färgerna på den bilden är otroligt mysiga i denna kvällsljus. Gillar också Silhuetten på ankorna och buskarna.
 
Kärlek på hög nivå alltså ♥
 
 
Sista bilden är tagen i Kukkolaforsen, från finland och vy mot sverige då. Tyckte att fågeln var så söt på stockarna 😆 Den spanade in ifall någon av fiskarna lyckades få nå fisk, de brukar tjuva från dom 😆

Magiska natur

3 Läs mer >>
 
I detta inlägg blir det en enda bild. Denna plats är magisk för mig. Här kan jag sitta i timmar, lyssna på suset vattnet sjunger och andas in den friska luften. Utsikten över havet åt andra hållet är tom men ack så vacker. 

Just med denna bild så älskar jag den dramatiska naturen.. alla stenar, himlen och vattnet. Jag älskar dramatisk natur och dramatiska bilder. Det behöver som inte alltid vara "vacker solig dag" för att fota vackra landskap eller natur. Jag är den typen av människa som njuter av alla typer av väder och natur. Jag liksom uppskattar det oavsett. 
 
Tänkte först dämpa ner med färgerna på denna bild, men sedan ångrade jag mig för tyckte att färgerna talade ut mer på bilden. Att dämpa ner färger gör bilden mer neutral och det ville jag inte med denna bild.. den ska poppa ut. Har inte heller lagt till skärpa på bilden.. tyckte den är helt okej som den är.
 
Idag har vi regn och mulet.. men om det klarnar till så far jag ut till skogen för att vandra lite. Rensa känslor, hämta energi och bort från stadens alla stressiga miljöer.
 
Önskar er en underbar söndag ♥

En bild..

6 Läs mer >>
Grubbel i vardagen. Men jag försöker hitta guldkornen och njuta av naturen i stället. På något underbart sätt är det helt fantastisk hur naturen läker en, ger den där extra energin och det där lugna tänkandet. Jag älskar det.
 
Här är några bilder som känns sommar, lugn och pice of mind. Små som stora detalljler i naturen är just de här guldkornen.. de där jag vill åt. Jag njuter och slukar allt jag bara kan.
 
 

Andas in, andas ut...

1 Läs mer >>
Igår kväll hann vi (jag och dottern) just och just med att se solnedgången från finska kukkolaforsen. Det vart så vackert och det går så otroligt fort så det gäller att vara snabb. 
 
Bilder från den ordning jag fotograferade dom.
 

 
Tre sista bilderna är från stranden, vi såg fullmånen och åkte till stranden för att få en bättre skymt på den. Gånger som dessa så saknar jag ett zoomobjektiv som kan ta mig närmare. Jag hade en för några år sedan, men sålde bort den för ville ha en bättre.. nu har jag ingen alls, suck.

I sista minuten

1 Läs mer >>

Igår kväll tog jag en riktig riktigt härlig promenad ute i friska luften 😍 Älskar hur solen strålar igenom de mörka molnen, så dramatiskt och vackert 🙌🏻

 
Ibland behöver man inte de där fancy kamerorna för att knäppa bilder med, det räcker nuförtiden med en mobil kamera. 
 
Musik i lurarna och naturen vid sin sida, sådan skön avslappning även om kroppen jobbar så slappnar själen av 🙏🏻
 
 

En stund för sig s...

3 Läs mer >>
Jag var shafför i natt och strax innan vi skulle åka hemåt så såg jag himlen så otroligt vacker så svängde jag av på en strand i närheten. Åh gudans så härlig plats. Man hörde löven susa, vattnet brusa och den fantastiska himlen fick mig så otroligt lugn. Naturen är så jävkla fantastisk så det är inte klokt!
 
 
Tog några bilder med min telefon, men en natt som liknar denna ska jag fara iväg till just denna plats men då ska jag också se till at jag har min kamera och utrustning med mig. Dessa bilder är direkt från min telefon, alltså helt oredigerade 😍

I natt

0 Läs mer >>
Några dagar har jag nu jobbat med de nya produkterna till webshopen. Mest är det ju barnmotiv då de är så himla roliga att skapa men det finns även andra nya motiv. Klicka på bilden för att komma direkt till butiken ↓
 

Jag har haft en sådan inspirationsflöde de senaste dagarna och det är så otroligt roligt. Det är sällan det händer att jag har så mycket idéer på lager och jag klagar absolut inte.
 
Jag känner också att min arm gör ont igen (tennisarmbåge + golfarmbåge), en skada jag fick förra året ganska exakt ett år sedan. Sitter jag mycket framför datorn och telefonen, skriver och "musarm" så blir jag ofta påmind av skadan. Men det är något som jag vet nu hur man ska hantera det om smärtan sätter igång.
 
Hoppas ni kikar in i butiken.. skulle vara roligt att veta vad ni tycker om de alster som finns där 😊
Ha en fantastisk dag allihopa 💕

Lite nytt i butiken

2 Läs mer >>
Några fler bilder från lördagen när jag träffade Iza och vi hade en fotodag ihop här jag bor. Jag har nästan hunnit redigera alla bilder som jag tog den dagen.. blev ju trots allt över 800 bilder 😅
 
 
I seskarö, där havet mötte vinden och våra friska andetag. Lite kallt var det ju men ack så vackert och friskande härligt 😍
 
 
Gillar hur den gamla bron, huset och plankstigen ser så dystra ut på bilderna. Himlen kunde inte ha varit mer perfekt, dramatisk och sorgsen. Passar bra med de gamla detaljerna.
 
 

Breathe..

0 Läs mer >>
Igår kväll fick jag en känsla som jag ville fotografera, det gick ju inte så bra ska jag tala om. Det blåste och det var riktigt svårt att nå med fjärrutlösaren rätt när ryggen var emot och även när räckvidden till kameran var lite för lång. Mellersta sonen fick trycka på kameran när jag sa till, haha 😂 Men ändå så blev det inte bra just för att jag inte ser hur det ser ut.. svårt.
 

Men det gör inget, bättre lycka nästa gång, är det inte så? Jo och klänningen kommer från Wish. Den är helt underbar. Blå nertill och vit spets upptill. Riktigt lång och sval sådan.

I alla fall så har vi mulet idag och vi hoppas på att solen ska dyka upp, vi vill till stranden, sola och bada. Vi har faktiskt inte badat en enda gång i sommar, dels för att det har varit kallt och dels för att just de bra vädren har vi alltid haft annat för oss. Jag känner ångest över att sommaren är snart slut och skolorna börjar om igen. Känns som att jag inte har fått något gjort denna sommar.. igen. Som att jag har kastat hela sommaren på inte ett skit.

Jag skulle vilja fotografera mera.. hitta på någon rolig, kreativ fotografering någonstans innan sommaren är slut. Usch, sådan ångest jag har... orkar inte! Jag tror att jag behöver ta med mig rekvisita och fara ut någonstans för att vara lite kreativ i naturen.. låter som en riktigt bra idé. Det får jag helt enkelt planera in..

Igår kväll..