The new pairs of shoes

 
Fick hem mina nya adidas zx flux skor för en vecka sedan. Så himla sköna och mjuka, I just love them 😍Jag har så trånat efter att få komma ut och springa i dom. Men jag är fortfarande SJUK! 1½ vecka med dunder förkylning. Jag har snorat 24 paket av näsdukar, jag har tappat rösten, jag har grinat för min hemska halson (som nu har försvunnit 👍) och jag har hostat kvällarna och nätterna så det har smakat blod i munnen. Jag är så otroligt trött på att vara sjuk!
 
Igår orkade jag inte sitta hemma något mer. Tog en runda till affären men när jag kom hem kändes det som om jag hade svårt att andas och att allt blev värre någon timme efter 😩 Hostade hela resten av kvällen och natten.
 
Jag har faktiskt precis avslutat ett 30 minuter träningspass här hemma. Jag vågade inte ta i så värst mycket så jag tog en 30 minuters lungt pass med lite vikter. Jag blir galen att inte kunnat träna. Det är riktigt tufft att träna när man är sjuk.. vet inte heller om det är så hälsosamt att antränga sig allt för mycket när man är sjuk. Men lite får man väll? Om morgondagen känns ens lite bättre, då ska jag ta i alla fall en promenad.
 
Jo och en annan sak som jag tycker är riktigt bra.. jag har kollat på "My big fat fabulous life" på D-play nu några dagar. Började se den första säsongen och nu är jag inne på andra.. snart tredje säsongen. Den är så jäkla bra! Budskapet är så otroligt viktigt på så många ollika sätt. Ni som inte har sett den, kolla! Jag fick en stor tankeställade om min egen kropp och mitt liv.
 
Ha det gott, det ska jag i alla fall försöka 😘

Kommentarer:

1 Iza Palm:

skriven

Fortfarande inte bra?! Men tusan. Usch för hemska förkylningar, krya på dig massvis. Ät vitlök! :D Drick mycket varma drycker. Och massor med vatten såklart...!

Svar: Näeh, fortfarande sjuk 😒 Ja den sitter den skiten 😳 Den lämnar nog aldrig min kropp.
Jag har provat riven ingefära och varmt vatten, typ ingefärsté som många kallar det. Det ska tydligen dämpa hostan och hjälpa kroppen mot bakterier och sånt. Man blir lite otålig och provar en massa knasigt, haha 😂

Vatten dricker jag ca 1-1½ liter varje dag annars också så mycket vatten går åt 😋 Té och kaffe dricker jag nog också en liter om dagen 😂

Tack för kryisarna och omtanken 😘💕 Hoppas du har det gott 💕
Jenni Lenita

2 Mirre - Sweetwords:

skriven

Uswscch för dessa segdragna förkylningar, men skönt att tagit litet lugnt pass. Snygga skorna är

Svar: Ja usch och fy för alla sjukdomar 😤 Man får helt enkelt lyssna på kroppen då går det bra med lugnare träningspass 😊 Ja men visst är dom, jag bara älskar dom 😍 Så himla mjuka och sköna 💕
Jenni Lenita

3 Iza Palm:

skriven

Testa honungsvatten för halsen med :) Håller tummarna att det släpper snart. Massa kram <3

Svar: Åh tack snälla 😍😘 Massa kramisar tillbaka 💕
Jenni Lenita

4 Sarah:

skriven

fina skor

Svar: Nämen tack ska du ha 😊 Ha en fin dag 💕
Jenni Lenita

Kommentera här: