Självporträtt

 
Den här bilden, från oktober 2016 är nog den sista självporträtt jag tagit.. alltså den "senaste" självporträtt. Jag hade en tid då jag var riktigt kreativ med självporträtt i alla möjliga varianter. Jag tappade bort den tiden lite grann. Har ett tag velat fota självporträtt igen, men alltid är det något som dyker upp och tar den tiden ifrån mig.
 
Just är jag så himla förkyld och ser då inte "fräsch" ut så det får bli efter att man har tillfrisknat igen. På bilden hade jag pudrat över hela ansiktet med mörk brun blandat med svart smink för att få mörkare hy och limmat med sminklim lite strass stenar över ansiktet. Vet inte riktigt var ifrån jag fick denna idé.. men den här bilden blev bra tycker jag. Jag gillar ju den här "lite annorlunda", det där lite mer "vågade" typen av bilder.
 
Men nu håller jag på med rensning i hårddisken och då hittade jag denna bild.. usch rensning är inte alls kul men det måste göras, börjar ta slut på minne 😅 Ojsan!
 
Ha det gott 💕

Kommentarer:

1 Days by Johanna:

skriven

Jätte fin bild.

Svar: Tack så jätte mycket 😊
Jenni Lenita

2 Mirre - Sweetwords:

skriven

Fortsätt krya på dig och supersnyggt foto du tolkat av dig,

Svar: Tack snälla 💕 Fortfarande jätte förkyld och bihåleinflammation så får se hur länge det tar innan det försvinner 😔 Fått medicin mot det.
Jenni Lenita

Kommentera här: